About Company Webcast

Vacancies

Join our team at Company Webcast! See here our vacancies

Contact

+31 (0)10 28 29 500
Call me
Contact form
More Contact information

 

Papierloos vergaderen met geïntegreerde audio- en videonotulen.

27 02 12 |

De bedrijven iBabs, gespecialiseerd in Papierloos Vergaderen en Company Webcast, gespecialiseerd in Webcasting, bieden vanaf heden Gemeenten, Provincies en Waterschappen een compleet geïntegreerde oplossing voor Papierloos Vergaderen aan. Deze geïntegreerde oplossing houdt in dat de audio- en videonotulen naadloos binnen de ‘Papierloos Vergader applicatie’ van iBabs zijn verwerkt. De gemeente Waterland is de eerste gemeente die gebruik maakt van deze nieuwe geïntegreerde oplossing.

Paul Neefjes, directeur van iBabs zegt hierover: “Papierloos Vergaderen staat hoog op de agenda binnen Gemeenten en er is momenteel veel interesse en vraag naar. Geen stapels dossiers meer in de raadszaal maar voor elk raadslid een tablet met daarin alle agendapunten, documenten, achterliggende besluitvormingsprocessen en afspraken. Naast het maken van aantekeningen bij de stukken en het zoeken in vergaderingen uit het verleden, biedt iBabs met de mogelijkheid om Webcasts van de Raads- en Commissievergaderingen te tonen een complete dienst, die het meest geavanceerd is in de markt”.

Erich Dijk, griffier van de gemeente Waterland: “Met de integratie van de audio video verslaglegging van Company Webcast binnen iBabs hebben we de perfecte match gevonden voor de ondersteuning van onze raadsleden”.

Iwan Lawerman, directeur van Company Webcast is zeer verheugd met de samenwerking met iBabs, “Wij willen ons volledig kunnen focussen op het Webcasten van Raads- en Commissievergaderingen, waarbij wij onze Webcastechniek beschikbaar stellen aan derde partijen, die Webcasting kunnen integreren binnen de eigen applicatie. Net zoals wij marktleider zijn in Webcasting is iBabs marktleider in Papierloos Vergaderen. Door ons open Webcastplatform was het voor iBabs mogelijk om – geheel in de eigen stijl van de iBabs applicatie -  de geïntegreerde dienst te bouwen. Door de integratie met iBabs krijgen onze Opdrachtgevers het beste van twee werelden bij elkaar”.

De geïntegreerde dienst heeft als voordeel dat Raadsleden heel eenvoudig vanachter hun tablet, door de verschillende Raads- en Commissievergaderingen kunnen klikken en per agendapunt het audio- en/of videoverslag kunnen raadplegen en dit allemaal in dezelfde omgeving!